Peab

Arbetsledare

Vi ser en spännande marknad framför oss med flera intressanta byggprojekt i sikte. Vill du bli en i ett team med stark drivkraft och högt engagemang? Hos oss erbjuds du en tjänst i en organisation med goda värderingar.

Vi söker dig som trivs att arbeta nära produktionen. Som arbetsledare kommer du att biträda platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning, samt ha nära kontakt med hantverkare och underentreprenörer.

Du har teknisk ingenjörsutbildning, byggteknisk bakgrund eller likvärdig erfarenhet. Du trivs i ledande befattning. Som person är du bra på att fatta beslut, är driven och strukturerad. Du trivs att planera och organisera ditt arbete och har en positiv inställning.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Peab

Alla jobb hos Peab

Liknande jobb Arbetsledare