Östersunds kommun

Undersköterskor/vårdbiträden semestervikarier till sektor Hemtjänst

Vill du göra skillnad i människors vardag i ett arbete som är utvecklande och glädjefyllt?

Vi behöver förstärka med ytterligare några vikarier under våra undersköterskors och vårdbiträdens semester. Vi söker vikarier till sektor hemtjänst för dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Välkommen med ansökan!

Vi behöver även dig som vill arbeta extra under andra tider av året. Är du intresserad? - Välkommen att kontakta någon av personerna nedan. 

Sektor Hemtjänst är Östersunds kommuns egen utförare av hemtjänst och hemsjukvård och stödjer de personer som har hemtjänst och hemsjukvårdsinsatser. Hemtjänst- och hemsjukvårdsverksamheten är organiserad i 11 enheter utifrån geografiska områden. 

Hemtjänst och hemsjukvård omfattar insatserna servicetjänster, personlig omvårdnad, hemsjukvård och hemrehabilitering. Personalen som ger personlig omvårdnad ingår i ett hemteam som består av vårdbiträden, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, distriktssköterska samt enhetschef. De olika yrkesgrupperna har tät kontakt och samarbetar för att ge bästa möjliga stöd och service.

Våra hemtjänstenheter finns i Lit, Brunflo, Torvalla, Östersund och på Frösön.

Som undersköterska/vårdbiträde kommer du att arbeta med sedvanliga omsorgs- och serviceinsatser och vara stationerad på en hemenhet. Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion i arbetet.

 

Kvalifikationer

Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra arbete behöver du ett genuint intresse för människor. Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning. Det är också meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete.

Körkort är önskvärt men inget krav.

För att vikariera i hemtjänsten krävs att du är 18 år. Du ska ha förmåga att möta nya situationer och människor på ett bra sätt samt vara ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Eva Hemmingsson verksamhetsutvecklare 063-14 37 08
Eva Lundqvist kvalitetsansvarig 070-3142077

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökningsdag

2017-07-15

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterskor/vårdbiträden semestervikarier till sektor Hemtjänst