Östersunds kommun

Undersköterskor resurs till sektor hemtjänst

Vill du arbeta med oss så att vi tillsammans ska göra skillnad i många människors vardag.

Vi söker dig för en tillsvidareanställning med valfri sysselsättningsgrad. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring 

Sektor Hemtjänst är Östersunds kommuns egen utförare av hemtjänst och hemsjukvård och stödjer de personer som har hemtjänst och hemsjukvårdsinsatser. Hemtjänst- och hemsjukvårdsverksamheten är organiserad i 11 enheter utifrån geografiska områden. 

Hemtjänst och hemsjukvård omfattar insatserna servicetjänster, personlig omvårdnad, hemsjukvård och hemrehabilitering. Personalen som ger personlig omvårdnad ingår i ett hemteam som består av vårdbiträden, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, distriktssköterska samt enhetschef. De olika yrkesgrupperna har tät kontakt och samarbetar för att ge bästa möjliga stöd och service. Personalen som ger servicetjänster ingår i samma hemtjänstgrupp som den övriga personalen.

Arbetsuppgifter:
Som undersköterska resurs kommer du att arbeta med sedvanliga omsorgs- och serviceinsatser inom sektor Hemtjänsts olika enheter men tillhöra en hemenhet. Vi erbjuder ett arbete där du kan ta ansvar och vara en del i verksamhetens utveckling.

 

Kvalifikationer

Vi söker dej som har undersköterskeutbildning och några års erfarenhet inom yrket. Du ska vara trygg i din yrkesroll, kunna ta emot delegerade arbetsuppgifter inom HSL, aktivt vilja utveckla din yrkesroll och kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du ska vara flexibel, ha förmåga att möta nya situationer och människor på ett bra sätt samt ha ett stort ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. 
Vi behöver dig med körkort och gärna tillgång till bil.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Eva Hemmingsson verksamhetsutvecklare 063-14 37 08
Eva Lundqvist kvalitetsansvarig 070-3142077

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-05-31


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterskor resurs till sektor hemtjänst