Östersunds kommun

Specialpedagog/Beteendevetare/Socialpedagog Mimergården

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Mimergården är en F-5 skola belägen i Torvalla , Östersund. Skolan har ca 200 elever, fördelade på 3 avdelningar.

På Mimergården pågår ett större skolutvecklingsprojekt med medel från SPSM "Tillgänglighet och måluppfyllelse" i samarbete med Mittuniversitetet. Vi ska ha högsta möjliga kompetens för  en skola som är tillgänglig för lärande i alla dess former

Skolan gör inom ramen för projeket en satsning på specialkompetenser och har förutom specilapedagog, speciallärare ma 100% och specaillärare sv 100%. Vi arbetar med målträdet i våra verksamheter.

Vi söker en specialpedagog/socialpedagog/beteendevetare eller dig med djupa specialpedagogiska kompetenser med lust att utveckla och som vågar prova nytt!

 

Arbetsuppgifter

Att som socialpedagog eller beteendevetare handleda och konsultera olika arbetskonstellationer. Vara med i arbetet kring kartläggningar, ÅP och extra anpassningar. I samarbete med kollegor, rektor, resursteam och EHT arbeta för pedagogisk utveckling. Du kommer under kommande termin ha en viktig del i vårt skolutvecklingsprojekt och inspirera i Tillgänglighet och måluppfyllelse.

 

Kvalifikationer

Specialpedagog/beteendevetare eller socialpedagog. Du har förmåga att omsätta skolans styrdokument i det dagliga arbetet, är flexibel och vågar prova nya metoder. Gillar utmaningar och utvecklande samarbete.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Johan Vestlin, rektor 063-14 41 42

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-06-30

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 23 maj

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Specialpedagog/Beteendevetare/Socialpedagog Mimergården