Östersunds kommun

Lärare till F-3 Näldenskolan

Krokoms kommun är full av livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi har storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Här finns trygghet och lugn, en bra grund för både människor och företag. Krokoms kommun växer för varje år eftersom människor både flyttar hit och stannar kvar.

Nu söker vi en lärare F-3 till Näldenskolan, en F-6 skola med drygt 160 elever. Som lärare i vår kommun är du en viktig del i arbetet mot vår vision ’Krokoms kommun gör plats för växtkraft’.

Vi har ett aktivt pedagogiskt utvecklingsarbete och vi förutsätter att du vill delta i det. Vår ambition är att vara en skola där mångfald och olikheter ska ses som tillgångar och framgångsfaktorer.

Arbetsuppgifter

Lärararbetet innebär ett arbete som lärare/mentor i åk 2 eller åk 3.

Pedagogik kan se ut på många olika sätt, alla våra elever är olika och har olika behov. Att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka kunskap är en viktig del i arbetet. Du kommer hela tiden att få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskussioner som uppstår.

Att undervisa eleverna i skolan utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet. En annan viktig arbetsuppgift är att stödja eleverna i deras personliga utveckling så att de fungerar socialt i samhället.

Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del i skolans utveckling. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter till att vidareutveckla arbetsformerna i verksamheten.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är behörig lärare, gärna med inriktning mot tidig läs- och skrivutveckling, men även andra inriktningar är intressanta.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter.

Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2017-08-16.

I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet

Sista ansökningsdatum är 2017 06 26

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Kontaktpersoner

Carina Zetterström

Vikarierande rektor

0640 167 71

carina.zetterstrom@krokom.se          

 

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel

0640 161 00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 23 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare till F-3 Näldenskolan