Östersunds kommun

Lärare textilslöjd åk 3-5 Torvalla

Tillsvidareanställning, 90-100%. Tillträde höstterminen 2017.

 

Textillärare sökes till Fjällängsskolan, Mimergården och Ängsmogården.

 

Skolorna ligger i Torvalla ca 10 minuter från Östersunds centrum. Skolorna är idag F-5 skolor med fritidshem. Planen är att vi inom en framtid ska bli F-6 skolor. Skolorna är idag organiserade i åldershomogena klasser. Du kan läsa mer om oss på Östersunds kommuns hemsida.

Skolorna har lite olika behov av textillärare; Fjällängsskolan åk 3-5 30% , Mimergården 3-5 20%,  Mimergården träningsskola 20%, Ängsmogården 3-5 20%.

Den samlade tjänsten på 90% kan ev. utökas till 100%.

 

Tjänsten kan sökas i sin helhet men delarna kan även kombineras var för sig med andra tjänster om det passar bättre för att skapa bra tjänsteunderlag.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du förutom ditt uppdrag som slöjdlärare i aktuella klasser även samarbetar med övriga kring gemensamma arbetsuppgifter. Du har kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar och ledning.

 

Kvalifikationer

Lärare med behörighet att undervisa i ämnet. Du ska ha föreskriven utbildning, legitimation samt helst även vitsordad erfarenhet.
Meriterande är erfarenhet av att arbeta med cps, ( collaborative problem solving) eller liknande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Mona D Libeck, rektor 070-317 59 70, mona.d.libeck@ostersund.se

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-06-26

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare textilslöjd åk 3-5 Torvalla