Östersunds kommun

Lärare NO till Kastalskolan

Tillsvidareanställning, 60-80%. Tillträde inför höstterminen 2017.

 

Kastalskolan har en verksamhet med elever i årskurs 6 - 9. På skolan finns också en friluftsprofil där elever bland annat får delta i grundutbildning i friluftsliv, paddling och fjällvandring mer mera. Vi arbetar främjande på skolan utifrån ett ledkryss som innehåller värdeorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Skolan har under de senaste åren genomgått en digitaliseringsprocess vilket har lett till att alla elever arbetar med Ipads eller Chromebooks via plattformen Classroom. Skolan har även genomgått en intern fortbildning i formativbedömning.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en behörig lärare för undervisning i NO. Du kommer också att tilldelas ett mentors-ansvar på skolan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar utifrån en tydlig struktur i ämnet. Du är kommunikativ med dina elever och tydlig i din undervisning. Du arbetar för att driva undervisningen framåt i samar-bete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar undervisning utifrån elevens förmåga. Du vågar prova nya sätta att undervisa och är insatt i hur digitala verktyg kan användas till stöd för elevens inlärning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Maria Landqvist, rektor 072-588 31 94

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-06-28, rekrytering sker löpande

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare NO till Kastalskolan