Östersunds kommun

Lärare i trä- och metallslöjd till Lugnviksskolan

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Du kommer till en skola som verkligen är engagerad i sina elever, har bra föräldrakontakter och ett stort engagemang från personalen. Vi är också en växande skola i trevlig miljö som ser en spännande framtid i sikte. Vi arbetar hela tiden på att förbättra oss, vara en skola där alla trivs med varandra och med sina respektive utmaningar.

Kom med i vår gemenskap och bli en i gänget! Vi hälsar dig varmt välkommen och hoppas att vi får ta del av din professionalitet!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete med elever i åk 3-9 i grundskolan och elever i åk 7-9 i grundsärskolan.  

Vi letar efter dig som alltid har elevernas bästa för ögonen, du är beredd på både utmaningar och förändringar, du blir stimulerad av att eleverna är delaktiga i verksamheten. Vi arbetar i arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor och ledning och ser livet som ett ständigt lärande.

 

Kvalifikationer

Legitimerad slöjdlärare med vana att arbeta i angivna åldersgrupper. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Ditt förhållningssätt är tydligt, lugnt och inkännande. Du är strukturerad och har förmåga att organisera både ditt och elevernas arbete.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Helena Danielsson rektor 072-236 59 53
Lena Söderström, bitr rektor 070-238 37 18

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-07-07

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i trä- och metallslöjd till Lugnviksskolan