Östersunds kommun

Lärare i svenska som andraspråk Fjällängsskolan

Tillsvidareanställning på 100%. Tillträde höstterminen 2017.

 

Fjällängsskolan ligger i nedre Torvalla ca 10 minuter från Östersunds centrum. Skolan är idag en F-5 skola med fritidshem. Inom en inte alltför avlägsen framtid utökar vi och blir en F-6 skola. Skolan har idag ca 240 elever och är organiserad i åldershomogena klasser. Vi arbetar hälsoinriktat och nyttjar vår fantastiska utemiljö i lärandet. Du kan läsa mer om oss på Östersunds kommuns hemsida.  

 

Arbetsuppgifter

Som SVA-lärare arbetar du nära och tillsammans med övriga pedagoger och arbetslag på skolan. Du förväntas kunna kartlägga nyanländas kunskaper i syfte att skapa ett bra underlag för fortsatt planering av elevers skolgång. Arbetet innebär att du förutom ditt uppdrag som SVA-lärare i åk 1-6 även samarbetar med övriga kring gemensamma arbetsuppgifter. Du har kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar och ledning.

 

Kvalifikationer

Lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk åk 1-6. Kompetens att kartlägga nyanländas kunskaper. Du ska ha föreskriven utbildning, legitimation samt helst även vitsordad erfarenhet.
Meriterande är också erfarenhet av att arbeta med CPS, (collaborative problem solving) eller liknande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Mona D Libeck, rektor 070-3175970, mona.d.libeck@ostersund.se

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-06-26

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i svenska som andraspråk Fjällängsskolan