Östersunds kommun

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Lit

En av våra duktiga fysioterapeuter ska prova ett annat jobb och vi behöver därför en ersättare till vår enhet i Lit. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Enheten för Legitimerad personal består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter uppdelade i sex geografiska team: Brunflo, Torvalla, Lit, Frösön, Oden och Staden. Personalen ingår också i hemtjänstområden där man jobbar i hemteam med enhetschef och undersköterskor i hemtjänsten. I vår trevliga lilla enhet i Lit arbetar i dagsläget en fysioterapeut, en arbetsterapeut och tre distriktssköterskor.

Under 2017 är det mycket spännande som händer i organisationen! Exempelvis har vi ett nytt hemsjukvårdsavtal, vi inför IBIC (Individens Behov i Centrum) som arbetssätt samt utvecklar arbetet med en hälsofrämjande kommun. Vi kommer också se över vår organisation av kommunens legitimerade personal. Allt utvecklingsarbete som pågår syftar till långsiktiga förbättringar för medborgare och personal!

 

Arbetsuppgifter

Målgruppen för våra insatser är personer som bor hemma och har valt Östersunds kommun som utförare av sina hemtjänstinsatser samt har behov av kommunal hemsjukvård/hemrehabilitering. 
I dina arbetsuppgifter som sjukgymnast/fysioterapeut ingår bland annat funktionsbedömning och målsättning, träning/behandling och hjälpmedelsutprovning. Du medverkar aktivt i vårdplanering och samordnad individuell planering. Du har också en viktig roll i utbildning och handledning av anhöriga och personal. Det är ett självständigt arbete och din arbetsplats är till stor del hemma hos medborgarna.
I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att medborgarna ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. 

Arbetstid dagtid måndag-fredag 8-17.

 

Kvalifikationer

För att söka tjänsten ska du vara legitimerad fysioterapeut / sjukgymnast. Gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård.
Körkort B erfordras.

Du har en positiv grundsyn och ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Teamarbetet är viktigt och du förväntas aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbeten. Du ska kunna arbeta självständigt och vara trygg i att ta egna beslut.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Lisa Marklund, enhetschef 063-14 34 17
Jerker Norman, enhetschef 063-14 48 06
Anneli Sundström, facklig representant Fysioterapeuterna 063-14 42 15

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-07-09 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 9 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Rehabilitering


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fysioterapeut/Sjukgymnast till Lit