Östersunds kommun

Enhetschef Löne- & Pensionsservice

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med Östersunds kommun i syfte att föra dig själv, våra kunder och Östersunds kommun framåt. Hos oss inom Östersunds kommun kommer du att kunna ta ett stort eget ansvar och få de befogenheter som krävs. Här finns mycket goda möjligheter att påverka och utvecklas i din roll.

 

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Vi söker dig som kan leda och fortsätta utveckla vår enhet, Löne & Pensionsservice. Enhetens verksamhetsidé är att löneprocessen ska kännetecknas av ett smidigt flöde som är välkänt av våra kunder och samarbetspartners. Enhetens strävan är att bestå av ett heltäckande team med kompetenser inom områden som är viktiga för våra kunder samt att tillhandahålla hög kvalitet, god service och ett professionellt bemötande. Målet är att kunna bli en modern administration som är rustad för framtidens krav med engagerade och kompetenta medarbetare som trivs.

 

I uppdraget ingår budget-, personal- och verksamhetsansvar för enheten som idag består av 15 medarbetare. Du kommer ha det övergripande ansvaret över kundrelationerna samt den levererade kvaliteten.

 

Tjänsten är direkt underställd förvaltningschef och du ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

 

 

Kvalifikationer

Högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren anser relevant. Du har erfarenhet av arbete med personal- eller lönefrågor och flera års erfarenhet som ledare.

 

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är modig som ledare. Du är prestigelös och trygg i dig själv. Du är en engagerad ledare och har förmågan att entusiasmera samt är bra på att bygga relationer. Det är viktigt att du kan se verksamheten ur ett helhetsperspektiv.

 


Välkommen med din ansökan till ett spännande och utvecklande arbete med härliga medarbetare!

 

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Ann Rydén, förvaltningschef, 063-14 36 76
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2017-08-13

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Enhetschef Löne- & Pensionsservice