Östersunds kommun

Engelskalärare med behörighet i SVA

Nu söker vi en lärare i Engelska och SvA till Kvarnback- och Hissmoskolan i centrala Krokom. Du kommer ha möjlighet att, tillsammans med engagerade och komptenta lärare, vara med och skapa framgång för våra elever från förskoleklass tom årskurs 6.

Skolorna ligger med gångavstånd emellan och har totalt ungefär 220 elever. Vi har hög behörighet och ett gott arbetsklimat där vi stöttar och hjälper varandra.

I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”. På Kvarnback- och Hissmoskolan arbetar vi för att alla elever skall nå målen genom att erbjuda den bästa möjliga undervisningen för alla elever samtliga dagar.

Arbetsuppgifterna

Du arbetar, utifrån din behörighet i svenska som andraspråk, med att möta och stötta elever i deras grundläggande utveckling av det svenska språket. Detta kan ske individuellt, i liten grupp eller i klass beroende på språknivå.

Du arbetar som lärare i engelska och resurslärare på skolan och ges då möjlighet att utnyttja din kapacitet, utifrån din behörighet. Din undervisning behöver vara varierad och flexibel för att möta alla elevers behov.

En viktig del i arbetet är att uppmärksamma utvecklingsbehov samt driva utveckling och förbättring av verksamheten mot uppsatta mål.

Kvalifikationskrav

Du är klar med din lärarutbildning och har behörighet att undervisa årskurs F-6, inriktning mot svenska som andraspråk och engelska. Har du även behörighet i musik är det meriterande.

Vi vill att du har empatisk förmåga för att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare mot målen. Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare för att kunna leda elevgruppen.

Självklart ställs krav på ett gott samarbete med arbetskollegor, elever och föräldrar såväl som ett utpräglat intresse för att delta i skolutveckling.

Upplysningar

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2017 06 26

Kontaktpersoner

Kristina Forslund

Rektor

0640 167 22

kristina.forslund@krokom.se

 

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel

0640 161 00

Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Engelskalärare med behörighet i SVA