Östersunds kommun

Elevassistent till Kastalskolan

Visstidsanställning på heltid. Tillträde inför höstterminen 2017.

 

Kastalskolan har en verksamhet med elever i årskurs 6 - 9. På skolan finns också en friluftsprofil där elever bland annat får delta i grundutbildning i friluftsliv, paddling och fjällvandring mer mera. Vi arbetar främjande på skolan utifrån ett ledkryss som innehåller värdeorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Skolan har under de senaste åren genomgått en digitaliseringsprocess vilket har lett till att alla elever arbetar med Ipads eller Chromebooks via plattformen Classroom. Skolan har även genomgått en intern fortbildning i formativbedömning.

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar som elevassistent.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar utifrån en tydlig struktur. Du är kommunikativ med elever och tyd-lig i din roll som elevassistent. Du arbetar för att coacha eleverna framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar ditt bemötande utifrån elevens behov. Du är insatt i hur digitala verktyg kan användas till stöd för elevens inlärning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Maria Landqvist, rektor 072-588 31 94

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-06-28

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Elevassistent till Kastalskolan