Östersunds kommun

Distriktssköterskor

Enheten för Legitimerad personal består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter uppdelade i sex geografiska team: Brunflo, Torvalla, Lit, Frösön, Oden och Staden. Personalen ingår i hemtjänstområden där man jobbar i hemteam med enhetschef och undersköterskor i hemtjänsten.

Vi strävar efter att förbättra kvalitén i kommunens hälso- och sjukvårdsarbete samtidigt som vi arbetar hårt med arbetsmiljön och vill skapa bättre förutsättningar för vår duktiga personal. Just nu söker vi

-Två distriktssköterskor på heltid. Placering och tillträde enligt överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Målgruppen för våra insatser är personer som bor hemma med rätt till kommunal hemsjukvård och som har valt Östersunds kommun som utförare av sina hemtjänstinsatser. 
Som distriktssköterska planerar, leder och utför du arbetet med hemsjukvård. Du har också en viktig roll i att utbilda och handleda anhöriga och personal. 
I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att de vi är till för ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Vi inför nu IBIC (Individens Behov i Centrum) som arbetssätt och ICF ska ligga som grund för vårt gemensamma språk inom hela förvaltningen.

Arbetstid dagtid måndag-fredag 8-17 samt ungefär var 8:e helg.

 

Kvalifikationer

För att söka tjänsten ska du vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Även sjuksköterska som påbörjat distriktssköterskeutbildning kan komma i fråga. 
Körkort B erfordras.

Du måste ha ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande i kontakten med de personer vi hjälper,  anhöriga/närstående och arbetskamrater. Teamarbetet är viktigt och du förväntas aktivt delta i förbättringsarbeten.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och berätta mer om vår arbetsplats och vad vi kan erbjuda. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Lisa Marklund, enhetschef 063-14 34 17
Jerker Norman, enhetschef 063-14 48 06


Eva Lohman, facklig representant Vårdförbundet 063-14 43 28

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-08-20, intervjuer och rekrytering sker löpande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Distriktssköterskor