Östersunds kommun

Boendestödjare till enheten Boendestöd

Enhet Boendestöd i Östersund söker en Boendestödjare för deltidsanställning med ca 90 %.

Tjänstgöring är dag, kväll och helg samt vid vissa tillfällen kan det även finnas behov av övernattning.

Enhetens uppdrag är att utföra boendestödsinsatser. Boendestöd är en praktisk, socialt och pedagogisk insats som syftar till att underlätta för den enskilde att hantera sin vardag. Insatsen kan ske i och utanför hemmet.
Vi arbetar med målgruppen vissa personer med psykiskt funktionsnedsättning
Boendestödsgruppen består av 30 st boendestödjare indelade i sex områden. Vi arbetar med ett rehabiliterade förhållningssätt. Verksamheten präglas av tydlighet i kontinuitet. Vi arbetar efter Esl metoden som betyder ett självständigt liv.  

Arbetsuppgifter: Vi söker en person som ska vara behjälplig hos en person med MS och Asperger. Du kommer att fungera som en 'personlig assistent' hos personen. Anställningen innebär också att viss tid kommer att fullgöras i övriga delar av enheten.

 

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet  med inriktning mot psykiatri och erfarenhet av MS. Stort värde kommer att läggas på personliga egenskaper såsom engagemang, lyhörd, kreativitet, flexibilitet och positivt tänkande. Vi kommer att prioritera personer med kunskap och intresse för målgruppen. Det är viktigt att du har förmåga att skapa förtroende, är trygg och stabil samt har stort tålamod och är uppmärksam på små framsteg. Jobbet ställer krav på din förmåga att självständigt kunna fatta beslut och agera snabbt.

En merit är om du har Esl- utbildning. Körkort B erfordras.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Ingela Landsten enhetschef 063-14 02 30

Facklig representant Annelie Persson 070-348 39 43

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-05-31

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Boendestödjare till enheten Boendestöd