NCC

Supervisor (arbetsledare) Vägservice Kungsbacka/ Viskadalen

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

NCCs verksamhet inom Vägservice expanderar. From hösten 2017 kommer vi även att ansvara för underhållet av vägnätet i driftområde Kungsbacka. Vi söker därför nya duktiga medarbetare till driftområdet.

Rollen hos oss
Som Supervisor har du till uppgift att i samarbete med Site manager (platschef) planera, leda och följa upp verksamheten. Du ansvarar för att fördela både interna och externa resurser inom projektet. Du kommer att ingå i ett team. Arbetet är mycket självständigt och omväxlande.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Vi ser gärna att du även har de av Trafikverkets kravutbildningar som är relevanta för tjänsten, samt Vvis grund. Du har erfarenhet från anläggningsbyggande och/eller drift och underhåll av infrastruktur. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt en god datorvana. Goda administrativa kunskaper samt B-körkort är ett krav. Ledarerfarenheter är meriterande.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som tycker om att leda. Du har en förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer samt ett arbetsteam med motiverade och engagerade medarbetare som hjälper till att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning.
Placeringsort är inom driftområde Kungsbacka / Viskadalen, Kontor i Veddige.
I tjänsten ingår en del resor inom området. Beredskapsarbete ingår i tjänsten.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Projektchef, Claes-Göran Liljeäng 070-279 79 81

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 juli . Arbetsort : Kungsbacka . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Supervisor (arbetsledare) Vägservice Kungsbacka/ Viskadalen