NCC

Specialist inom VA och dagvatten

Vi söker nu efter flera engagerade och drivande specialister som vill utvecklas inom VA och dagvattenfrågor kopplade till anläggningsprojekt
med mottot ”Att förnya vår bransch och erbjuda de bästa lösningarna”.

NCC Teknik är en affärsområdesstab inom NCC med kompetens inom projektering, FoU och projekteringsutveckling. Enheten erbjuder tjänster inom teknisk utveckling, rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns avdelningar med teknisk kompetens inom mark/vattenmiljö, geoteknik, bergteknik, mark, väg, VA, dagvatten samt anläggningskonstruktion.
Vi står inför en mycket positiv framtid och söker därför dig som vill ta nästa steg i karriären. Vill du arbeta i nära samverkan med kunder, kollegor samt fortsätta och utveckla vår verksamhet är detta jobbet för dig!

Här är dina nya utmaningar
NCC Teknik är en länk mellan NCCs olika affärsområden inom hela Norden. Förutom att jobba med olika teknikfrågor, jobbar vi även med utvecklingsfrågor inom NCC och externt. I Berg & Mark gruppen finns kompetens inom bergteknik, bergmaterial, väg/trafik, mark, VA samt dagvatten. Hos oss är du med hela vägen ifrån tidiga skeden genom anbudshjälp och till skarpa projekt genom projektering och sedan produktionsstöd.
Dagvattenhantering är ett områden som får ett allt större fokus i samhället och även inom NCC. Vi vill därför förstärka vår grupp med flera erfarna och mindre erfarna VA och dagvatten specialister.
Vill du vara med och skapa de mest hållbara och kostnadseffektiva lösningarna inom bygg/anläggning?

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi söker Dig som har några års erfarenhet inom dagvattenhantering och/eller VA-projektering. Du har en akademisk högskoleutbildning (civilingenjör, hydrogeolog) och färdigheter inom CAD (Novapoint och Civil 3D).
Arbetet innebär dagliga kontakter med många olika kundkategorier och ställer krav på god kommunikationsförmåga. Vi vill att du som person är kreativ, nyfiken och gillar att arbeta såväl självständigt som i projektteam. Du är självgående, ansvarstagande och van att driva egna projekt. Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer ser vi också att du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering på NCCs kontor i Solna och i Göteborg. 

En plats i ett härligt kreativt team i en utvecklande organisation med goda värderingar och hög miljömedvetenhet. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi erbjuder våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på våra arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. NCC är ett företag som strävar efter mångfald och jämställdhet

Kom och väx!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Cecilia Montelius (Gruppchef Berg & Mark) på telefon 070-214 05 33. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-06-15.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 maj


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Specialist inom VA och dagvatten