NCC

Projektinköpare Building Örebro/Värmland

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

NCC Building i Örebro är inne i en expansionsfas med stort fokus på tillväxt. Vi håller just nu på med flera spännande projekt, t.ex. nya högspecialistsjukhuset och parkeringshuset vid USÖ, flera skolor, idrottshall, nytt vård- och omsorgsboende samt flera bostadsprojekt.

För att lyckas med alla utmaningar behöver vi fler viktiga lagspelare till vårt lag.

Rollen hos oss

Som Projektinköpare är du involverad från anbudsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam där du har ansvar för leverantörsval, att genomföra förhandlingar samt med vald leverantör komma till avslut och skriva kontrakt. Som stöd har du ett väl utvecklat inköpssystem samt många erfarna kollegor.

Du arbetar i nära samarbete med övriga i projektteamet, såsom anbudsingenjörer, platschefer, entreprenadingenjörer och projekteringsledare.

Inom NCC strävar vi efter kostnadseffektiva projektinköp genom att nyttja gemensamma avtal och resurser och utnyttja fördelarna med att vara ett stort företag. Som projektinköpare blir du en nyckelperson som kombinerar olika inköp/avtal på bästa sätt och driver NCC-koncernens gemensamma inköpsmål och strategier.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande, gärna kompletterat med några års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har juridisk kunskap inom entreprenadjuridik, och bör behärska svenska och engelska både muntligt och i skrift. Körkort är ett krav.

Dina egenskaper

Stort fokus läggs på dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, noggrann och trivs med att göra affärer samt hitta affärsmässiga och tekniskt fördelaktiga lösningar. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder och utgår från ett win-win tänk. Då en del av våra projekt genomförs i samverkan med beställare och andra parter bör du därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare.

Ytterligare information

Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering i Örebro.

Vill du veta mera om tjänsten hos oss är du välkommen att kontakta Peter Berggren, specialistchef, tel. 070-386 35 86. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och tillsättning sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast 2017-08-31

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Värmland, Örebro . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Building Örebro/Värmland