NCC

Projekteringsledare Hus

Kom och hjälp oss att växa! På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida väst. I Göteborg håller vi just nu på med flera spännande projekt så som bl. a flera större bostadsprojekt, Mölndals Galleria samt Humanisten. Vi har även många intressanta projekt på gång och för att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Här är dina nya utmaningar 
Som projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i våra projekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund. Du har en viktig roll som sammanhållande länk mellan projektutveckling och produktion. På NCC ligger vi i framkant vad gäller nyttjandet av virtuellt byggande i vår projekteringsmetodik vilket innebär att du som projekteringsledare har en VDC-ledare till din hjälp. Vi arbetar uteslutande i samverkansentreprenader där vi arbetar väldigt nära kund.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi söker dig som är högskoleingenjör med flerårig praktisk arbetslivserfarenhet ifrån byggbranschen. För att lyckas i rollen har du en hög teknisk kompetens, har du kunskap av installationer alternativt konstruktionsarbete ses detta som meriterande men är ej ett krav. Vi tror att du är en generalist som är van vid ett flexibelt arbetssätt där du arbetar utifrån ett helikopterperspektiv. Du trivs i en roll där du leder och driver projekt framåt samtidigt som du också ansvarar för att samordna samtliga funktioner i projekteringsskedet.  Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt. För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad i ditt arbete, stresstålig, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.  

Kom och väx!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Petra Ahlström gruppchef på telefon 070-619 12 52 alternativt till Hanna Jakobsson HR Specialist Rekrytering på telefon 070-088 78 53. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-07-07.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare Hus