NCC

Projekteringsledare

Affärsområde NCC Infrastructure bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och rörarbeten samt helhetslösningar för säkra trafikmiljöer liksom drift- och vägservice. Vi specialiserar oss också på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar, men även projekt med komplicerade betongkonstruktioner. Vi arbetar över hela Norden och affärsområdet har idag en stark position i Sverige. Vi utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem. 

Vi söker en projekteringsledare Infraservices East som täcker geografin Småland/Kronoberg/Östergötlandoch Skaraborg där vi utför arbeten inom mark och anläggning, betongbroar, infrastruktur, industribyggnad samt vägunderhåll. Vi behöver nu förstärka vår verksamhet och vårt kompetenta team inom projektering då vi varit framgångsrika hittills under 2017 och ser stora möjligheter att fortsätta växa under de kommande åren.

Rollen hos oss

Som projekteringsledare är du en nyckelperson till framgång i våra projekt där du leder arbetet genom både anbuds- och utförandeskede. Våra allt större projekt består av många kollegor med olika kompetensområden och där engagemang är den gemensamma nämnaren, så lyhördhet och intresse för produkten från dig som Projekteringsledare bidrar till att skapa framgång. Förutom att vi kommunicerar via olika möten så sker mycket informationsutbyte i virtuell miljö och mot vår projektportal. Placering av tjänsten är på något av NCC:s kontor i Småland, Kronoberg eller Östergötland.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har kännedom om arbete med stora komplexa infrastrukturprojekt och har en allmän teknisk kunskap inom områden såsom statik, geoteknik, geologi, bergmekanik, hydrologi, logistik och massförflyttning samt inom installation och VA som våra projekt ofta innehåller. Du skall ha jobbat med anläggningsprojekt och gärna i en projektledande eller projekteringsledande roll. Det är även viktigt att du kan bedöma olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt. Det är meriterande om du har arbetat med kalkylering eller ekonomisk reglering i projekt. Vi förutsätter en kunskap i entreprenadjuridik gällande AB, ABT, AMA, ABK, MER osv och att du har en god förståelse för olika entreprenadformer. Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är viktigt då vi samarbetar med många aktörer med olika nationaliteter. B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper

Som projekteringsledare söker vi dig som är engagerad, intresserad, lyhörd, ansvarstagande och som har förmågan att prioritera effektivt för att hålla deadlines och nå uppsatta projektmål. Du har affärsfokus, har lätt för att samarbeta samt styra och motivera medarbetare och konsulter så att alla strävar mot samma mål. Du är en person som är kommunikativ, tydlig och kan fatta beslut.  

Ytterligare information                 

Du kommer att ingå i Specialistenheten och du kan sitta på något av våra kontor i Jönköping, Växjö, Karlskrona, Karlshamn, Kalmar, Linköping eller Norrköping. En del av dina arbetsuppgifter sker ute i våra olika projekt inom vår geografi. Anställningen är tillsvidare på heltid.

Kom och väx!

I den här rollen får du vara med och se hur projekten växer fram och får på så sätt en omedelbar återkoppling på din insats, vilket kommer att utveckla Dig och dina färdigheter i rask takt. Vill du veta mer om rollen som projekteringsledare hos oss är du välkommen att kontakta Specialistchef Fredrik Skiöld på telefon 070-535 23 25.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 7 augusti 2017.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 augusti . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare