NCC

Projekteringsledare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

På NCC har vi ambitionen att bygga hus som inte bara är vackra utan de kommer även att göra moder jord och våra barnbarnsbarn glada för att vi tänkte så hållbart. Vi håller just nu på med flera spännande projekt i Örebro, t ex bygger vi nya länssjukhuset (H-huset), flera skolor samt nya kontor. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu en projekteringsledare till avdelning Building i Örebro. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation.

Här är dina nya utmaningar 
Som projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i byggprojekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund. Du har en viktig roll som sammanhållande länk mellan projektutveckling och produktion. På NCC ligger vi i framkant vad gäller virtuellt byggande vilket innebär att du som projekteringsledare aktivt kommer att fokusera på dessa frågor samt medverka vid upphandling av underentreprenörer och konsulter. Vi arbetar i NCC projektstudio, vilket innebär att hela projekteringsorganisationen fysiskt arbetar i samma lokal – projektstudion. Ett framgångsrikt sätt för att underlätta och stimulera kommunikationen. En viktig del i projektstudion är användningen av VDC (Virtual Design and Construction).

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som är högskoleingenjör med flerårig praktisk arbetslivserfarenhet ifrån branschen. Har du kunskap av installationer alternativt virituellt byggande (VDC) ses detta som meriterande men är ej ett krav. Du trivs i en roll där du leder och driver projekt framåt samtidigt som du också ansvarar för att samordna samtliga funktioner i projekteringsskedet.  Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt. För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter för denna tjänst är att du är engagerad i ditt arbete, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.

Kom och väx!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Peter Berggren, specialistchef, på telefon 0703-86 35 86. Registrera din ansökan och CV nedan, senast den 31 augusti 2017.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare