NCC

Platschef Stora Projekt

På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida väst. I Göteborg håller vi just nu på med flera spännande projekt så som bl. a. Drottning Silvias Barnsjukhus och Mölndals Galleria. Vi har även nyproduktion av bostäder i flera projekt i Göteborg och Mölndal. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag varför vi nu söker en platschef till Building Väst.  Vill du arbeta i nära samverkan med dina kunder, kollegor och underentreprenörer samt fortsätta och utveckla vår verksamhet i Göteborgsregionen! Vi växer även i avdelningens övriga geografier varför vi också är intresserad av dig som vill arbeta runt norra Halland, Bohuslän och Älvsborg.  

Här är dina nya utmaningar 
En platschef på NCC har ett omväxlande jobb med stort eget ansvar ifrån att beställningen skrivits på till att vi lämnar över till nöjda kunder. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål och har ögonen på tid, kvalitet och ekonomi. Dina arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut beroende på i vilket skede projektet befinner sig och dagarna består i en hel del möten med både medarbetare och underentreprenörer. Utmärkande för NCCs byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom entreprenadingenjörer, kalkyl, inköp och projektering. Som platschef arbetar du i ett nära samarbete med projektchef.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
För den här rollen söker dig som har byggteknisk kompetens och flerårig erfarenhet som platschef inom husentreprenader. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer både med kunder och dina medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team som jobbar mot samma mål. Du är en ansvarstagande entreprenör med förmåga att överblicka helheten som är duktig på att planera och organisera projekt och skapa lönsamma affärer. Du ser möjligheter, har ett stort tekniskt kunnande, och älskar att lösa problem.

Ytterligare information 
Anställningsform är tillsvidare på heltid och du kommer att arbeta runt Göteborg.  Vi är även intresserade av dig som vill arbeta med placering runt Varberg alt Uddevalla. B-körkort är ett krav.

Kom och väx! 
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Rutgersson, på tfn 070-671 51 75. Thomas Tordebring på tfn 070 682 81 66 alternativt Hanna Jakobsson, HR Specialist Rekrytering, på tfn 070-088 78 53. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-06-29.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Stora Projekt