NCC

Platschef NCC Infraservices Gällivare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Inom NCC Infraservices i Gällivare pågår just nu ett antal spännande mark- och anläggningsprojekt. Vi ser mycket positivt på framtiden inom avdelningen och söker av den anledningen förstärkning med en platschef som vill vara med i vår fortsatta utveckling framåt.

 

Här är dina nya utmaningar

Som platschef ansvarar du för hela byggprojektets genomförande d.v.s. från kontrakt till överlämnandet. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du är även ansvarig för arbetsmiljön på projektet.

 

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att skapa och upprätthålla en bra relation till kund, vara en god ledare samt ha förmågan att samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer samt ha ett lösningsorienterat förhållningssätt.

 

Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt. Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är även ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av underställd personal samt få teamet att arbeta mot gemensamma mål. I din roll har du stöd av projektchef samt övriga specialister inom NCC.

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du arbetat som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller i motsvarande roll i branschen.

 

Du har förmåga att överblicka helheten och duktig på att planera och organisera projekt. Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och entusiasmera andra. Du har ett positivt synsätt, ser möjligheter och trivs med att lösa utmaningar med ditt team.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att arbeta i Gällivare med omnejd. B-körkort är ett krav.

 

Kom och väx!

Hör av dig till Hans Levander, Produktionschef NCC Infraservices, 070-370 69 24 eller Lars Eriksson, Projektchef NCC Infraservices, 070-325 62 83. Registrera din ansökan och cv nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-06-30.

 

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef NCC Infraservices Gällivare