NCC

Platschef Infra Services

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Nu söker vi Platschefer till Dalarna!

Rollen hos oss
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser.


Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du behöver några års erfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller motsvarande inom mark, väg, industri och/eller anläggning. Vi ser även att du har datorvana. Körkort ett krav.

Dina egenskaper
Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetet kräver goda ledaregenskaper och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha mycket driv och framåtanda.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Dalarna. Provanställning kommer tillämpas.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Christian Norrby, HR Specialist. Tel 070-0888311.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande men senast 2017-08-13. Under vecka 27-30 kommer det finnas en begränsad möjlighet att svara på frågor då det är semestertider.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Borlänge . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Infra Services