NCC

Platschef

Kom och hjälp oss att få Västra Götaland att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Göteborg. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker nu en platschef till vår betonggrupp i Göteborg.

Här är dina nya utmaningar 
Som platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.  Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen. Du har också ansvar för arbetsmiljö på projektet. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är också ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. I din roll har du stöd av projektchef samt övriga specialister inom NCC.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi ser helst att du har en byggteknisk utbildning samt flergårig erfarenhet från anläggningsbranschen.  Du har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller inom små och medelstora anläggningsprojekt.  Du har flerårig erfarenhet från arbete i produktion som exempelvis platschef alternativt som självgående arbetsledare med stort eget ansvar. Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars/metodvals för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt. Vi ser också att du har drivit projekt med underställd personal samt haft helhetsansvar för ekonomi i projekt.

Ytterligare information 
Anställningsform är tillsvidare på heltid och du kommer att arbeta runt Göteborg med omnejd. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Kom och väx! 
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Jakobsson, HR Specialist, på telefon 070-088 78 53 alternativt Björn Locke, produktionschef, på telefon 070-536 89 76 . Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-06-29.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef