NCC

Planning Manager Large Infra Projects

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

NCC Infrastructure genomför stora och små infrastrukturprojekt i hela Norden. För att möta nya kundkrav och den utländska konkurrensen har vi organiserat vår verksamhet utifrån ett nordiskt perspektiv. Inom NCC Infrastructure har vi etablerat en specialiseradenhet - Nordic Large Projects -med ansvar för de riktigt stora projekten.

Nordic Large Projects ingår i divisionen Civil Engineering och har huvudfokus på infraprojekt inom väg och järnväg. Enheten leder och organiserar stora anbudsprocesser, är specialiststöd och samverkar med våra lokala avdelningar och projekt tvärs landsgränserna i Norden. Enhetenansvarar ocksåför genomförandet med hjälp av lokalavdelningarna.

Till den här enheten söker vi nu en Planning Manager som kan vara med och jobba i framtida projekt inom Norden. Hos oss kommer du att ha en nyckelfunktion under såväl projektering som produktion.

Här är dina nya utmaningar 
I rollen som Planning manager ansvarar du för planeringen avkomplexa och stora projekt. Du kommer att ingå i ett team med erfarna specialister och en senior projektchef. Tillsammans kommer ni att arbeta med att både planera och genomföra de riktigt stora projekten. Organisationen du kommer att tillhöra ansvarar för alla faserna i projektet och kommer att tillsätta nyckelresurser tidigt i bearbetningsfasen.

Ditt uppdrag är att upprätta ochsäkra leverans av planer enligt krav och uppsatta mål samt samordning av planer inom projektet. Planeringen genomförs i Power Project, men även i andra verktyg,och i nära samarbete med vårt arbetssätt inom BIM/VDC. Exempel på uppgifter som kan förekomma är avstämningsbara planer fördelade till exempel på byggdelar och etapper, tydliggöra den kritiska linjen inom projektet, resursanalyser, kostnadsuppföljning och förslag till åtgärder vid avvikelser samt arbeta fram alternativa planer. Du medverkar till utvecklingen av ”best practice” genom att delta i olika nätverk inom NCC. 

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har 
Vi söker dig med flera års erfarenhet av planering, gärna från stora infrastrukturprojekt och Power Project eller liknande. Meriterande med civilingenjörsexamen.

Du har en god helhetssyn, är strukturerad och noggrann med en god förmåga att nätverka och kommunicera med många typer av människor. Att ha ett nära samarbete med BIM/VDC är för dig en självklarhet och du har lätt för att ta till dig olika programverktyg. Du har en god förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift samt en kunskap om hur planering kan påverka ekonomin i projekt. En god planering är framgången till ett lönsammare projekt.

Ytterligare information 
Tjänsten är tillsvidare. B-körkort är ett krav. Placering vid något av våra kontor, primärt i Stockholm, Göteborg eller Malmö i anbudsfasen och mellan projekt. I genomförandefasen kommer du att arbeta ute i projekt i Sverige eller inom Norden.

Kom och Väx! 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Marianne Brudevold Eek, Head of Nordic Large Projects, +47 911 41 834, 
marianne.brudevold.eek@ncc.no, Nils Bjelm, Head of Division Civil Engineering, +46 70 657 69 74, nils.bjelm@ncc.se eller Marie Alpsten, HR, +46 702 02 21 56, marie.alpsten@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 2 juni 2017.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss försäljare.

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 11 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Planning Manager Large Infra Projects