NCC

Nyutexaminerad Arbetsledare

Kom och hjälp oss utveckla Göteborg och västra Sverige! För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler medarbetare till vårt team. Med anledning till detta söker vi nu arbetsledare till vår anläggningsenhet Civil Engineering West samt till vår husenhet Building Väst med placering i Göteborg eller i övriga delar av västra Sverige

Här är dina nya utmaningar Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt följer upp tidplaner, fördelar resurser, och följer upp att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära platschefen vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har Just nu söker vi dig som nyligen eller till sommaren har genomfört en högskoleutbildning inom bygg/anläggning. Vi söker dig som är drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Du har god kommunikationsförmåga och delger såväl information som egna tankar och synsätt. Du är en viktig del i skapandet av det goda teamet på projektet och bör således trivas med att arbeta i nära team med andra medarbetare. Du bör vara resultatorienterad, gilla utmaningar och vara duktig på problemlösning.

Ytterligare information Anställningsform är tillsvidare på heltid och du kommer att arbeta runt Göteborg eller i andra delar av västra Sverige, beroende på vad som passar dig.

Kom och väx! Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vill du veta mer om tjänsten?

Hör av dig till Rebecca Calvin, på telefon 0700 88 75 49. Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Nyutexaminerad Arbetsledare