NCC

Mättekniker

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.

Kom och hjälp oss att få Västra Götaland att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Västra Götaland. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker nu erfarna mättekniker till vår infragrupp i Göteborg.

Här är dina nya utmaningar
Som mättekniker är den ena dagen inte den andra lik. Du är den som både planerar och driver mätningsarbeten i ditt pågående projekt och som har koll på att ritningar och mätdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterhålls. Hos oss på NCC har du möjlighet att utvecklas i ditt yrke genom att arbeta med erfarna kollegor och i varierande och spännande projekt. Vi på NCC strävar efter att alltid arbeta i 3D och i fält med till exempel maskinstyrning och du får tillgång till vårt interna nätverk inom Geodesi.

Det här förväntar vi oss av dig 
För att trivas som mätningstekniker, trivs du med att jobba med utmaningar och är bra på att hantera förändringar. Du behöver vara noggrann, strukturerad och detaljintresserad och att jobba med beräkning och mängdning. Vi på NCC är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och att de stämmer med våra värderingar; ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
- Utbildning inom mätteknik alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning och anläggningsarbete 
- Viss erfarenhet från yrket - arbete inom mark och VA, terrasseringsarbete, schakt, jord och berg samt arbete på väg och trafikplats
- erfarenhet från maskinstyrning. Det är meriterande om du har arbetat med VDC, Autocad och Geo.

Ytterligare information 
Placering i Göteborg med omnejd.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx! 
Vill du veta mer om tjänsten? Hör av dig till Jan Linder, projektchef, på telefon 031-771 53 15. Registrera din ansökan och CV nedan, senast den 30 juni.

Välkommen med din ansökan!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mättekniker