NCC

Junior Inköpare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera stora projekt. Vi söker därför en junior inköpare för att förstärka vår specialistenhet inom region Civil Engineering South. 

Här är dina nya utmaningar
Som inköpare ska du självständigt arbeta med inköpsfrågor för vår verksamhet inom avdelning anläggning och vara uppdaterad om marknadsläge, prisbild och olika leverantörer. Du ska också medverka till att långsiktigt driva och utveckla inköpsprocessen vidare genom nytänkande och kreativa lösningar. I arbetet ingår anbudsförfrågningar, utvärderingar och beställningar, upprättande av lokala ramavtal, inköps- och leveransplanering, inköp av material och underentreprenader, delta vid reklamationer, erfarenhetsåterföring, fakturakontroll mm, leverantörs- bedömning, kvalitetsrevisioner och leverantörsutveckling, hjälp till anbudsgruppen med prisinformation.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som antingen har arbetat inom bygg- och entreprenadbranschen med inriktning mot anläggningsbyggande samt har en byggteknisk utbildning i grunden eller som har arbetat med inköpsarbete inom en annan bransch. Det är meriterande om du har förhandlingsvana, erfarenhet av att formulera inköpsavtal samt är insatt i entreprenadjuridikens område.

Du är en resultatorienterad och affärsmässig person med integritet. Vidare är du välorganiserad, skapar goda relationer såväl inom som utanför företaget och tycker om att arbeta i team.

Ytterligare information
Anställning med placering på något att våra kontor i Helsingborg, Malmö, Kristianstad eller Halmstad.
B-körkort erfordras.

Kom och väx! 
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Jensen, Gruppchef Inköp, telefon 0700-888642. Registrera din ansökan och CV nedan, urvalet till tjänsten kommer ske från mitten av augusti. Senaste ansökan till tjänsten är den 18 augusti 2017.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 6 juli

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Junior Inköpare