NCC

Erfarna arbetsledare Mark och Väg

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.

Kom och hjälp oss att få Göteborg att växa. Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten i vår geografi. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker nu erfarna arbetsledare till våra väg- och markgrupper i Göteborg.

Här är dina nya utmaningar 
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser, och följer upp att vi håller vad vi lovar. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Projekten kan vara både infrastrukturprojekt såsom vägar, järnväg och spårväg, och markarbeten för kontorshus, industribyggnader och bostadsområden.

Det här förväntar vi oss av dig 
För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, modig nog att tänka nytt och tycka om att leda. Vi söker dig som trivs som arbetsledare och gärna vill fortsätta i den rollen.

Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer både med kunder och dina medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team att utveckla verksamheten tillsammans med.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
- Minst tre års erfarenhet av arbetsledning inom entreprenadbranschen.
- Byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskola, alternativt arbetat som yrkesarbetare eller maskinförare.
- God organisations- och planeringsförmåga

Ytterligare information 
Placering är i Göteborg.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx! 
Vill du veta mer om tjänsten? Hör av dig till Hanna Jakobsson HR Specialist på 070-088 78 53. Vi söker kontinuerligt nya medarbetare, välkommen att registrera din ansökan nedan.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Erfarna arbetsledare Mark och Väg