NCC

Erfaren entreprenadingenjör

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Avdelning Hus Stockholm är inne i en spännande expansionsfas med stort fokus på tillväxt. Målet är att bli branschens ledande bostadsbyggare genom att effektivisera, utveckla och producera utifrån kundens önskemål. Som entreprenadingenjör hos oss får du många utmaningar i en omväxlande miljö med starkt stöd från kunniga specialister och i samarbete med många engagerade medarbetare.

Nu söker vi erfarna entreprenadingenjörer.

Rollen hos oss

Som Entreprenadingenjör arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta platschefen med att säkerställa en effektiv projektstyrning. Du kommer aktivt att delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplan och ekonomiavstämningar i nära samarbete med platschef och projektchef. 

Du arbetar i nära samarbete med många olika kompetensområden såsom anbudsingenjörer, projekteringsledare, inköpare, plats- och projektchefer, arbetsledare.

Dina erfarenheter och egenskaper

I denna rekrytering av entreprenadingenjör tror vi att du har tidigare erfarenhet från byggproduktion, du har troligtvis utbildningsbakgrund civ ing inom väg och vatten eller högskoleingenjör inom husbyggnad. Alternativt har du 3, 4-årigt tekniskt gymnasium eller motsvarande med arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom husbyggnadsprojekt sedan tidigare,  minst 3 år är önsvärt, exempelvis i roll som arbetsledare. För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt. Som person är du noggrann och analytiskt lagd, du har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektets gång. Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

Kom och väx!

Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö.

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta HR-specialist Rickard Frykendahl, 076-5216006 rickard.frykendahl@ncc.se

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2017-08-20.

Varmt Välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 22 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Erfaren entreprenadingenjör