NCC

Entreprenadingenjör Vägservice

Vi behöver förstärka vår organisation inom avdelning Infraservices med ytterligare en medarbetare! Vi arbetar huvudsakligen med vägservice och mindre mark- och anläggningsrelaterade uppdrag och nu söker vi en entreprenadingenjör med placering i Göteborg eller annan lämplig ort i Västra Götaland eller Halland.

Här är dina nya utmaningar 
Som entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och stöttar platscheferna, projektchefen och produktionen.
Arbetet innefattar bland annat att stötta i uppstart av nya kontrakt samt uppföljning i pågående. Vara med att utveckla vår verksamhet samt vara en sammanhållande länk i vårt anbudsarbete. Även att stötta våra arbetsplatser med struktur och dokumentframtagning förekommer. Du förväntas vara ett bollplank och en stöttning till verksamheten gällande pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och trivas med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta flera projekt samtidigt.

Det här förväntar vi oss av dig 
För att trivas som entreprenadingenjör hos oss är du en person som vill ha ordning och reda och kan hålla kontroll på många saker parallellt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har:       
För att lyckas i rollen bör du ha tidigare arbetslivserfarenhet från branschen. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam och trivs med att arbeta nära produktionen samt förstår vad det innebär att jobba ute i ett projekt. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Drift och Underhåll åt Trafikverket då det är stommen i vår verksamhet. Körkort är ett krav då våra driftområden är spridda över en större geografi och resor mellan dessa förekommer.

Ytterligare information
Befattning: Tillsvidare med tillsättning vid överenskommelse
Placeringsort: Göteborg, men går att diskutera

Vill du veta mer? Hör av dig till Produktionschef Johan Lundberg, telefon 070 – 385 47 33.
Tveka inte med att skicka in din ansökan, då vi hantera kandidater löpandes.
Registrera ditt CV nedan.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.


Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör Vägservice