NCC

Entreprenadingenjör Anläggning

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Avdelning Civil Engineering, som arbetar med anläggningsprojekt i Skåne och Halland, behöver förstärka verksamheten med en Entreprenadingenjör i Malmö

Här är dina nya utmaningar

Som entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och stöttar platscheferna, projektchefen och produktionen. Det handlar till stor del om planering, inköp och ekonomi. Ansvaret i rollen innefattar bland annat upprättande av planeringsunderlag, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler och ÄTA-hantering. Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och trivas med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller fler projekt samtidigt.

Det här förväntar vi oss av dig

I rollen som entreprenadingenjör är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, eftersom du hanterar och levererar en mängd dokumentation gällande planering och uppföljning. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Vill du jobba med kvalificerade och varierade arbetsuppgifter inom anläggningsbranschen är detta tjänsten som ger dig en spännande roll med stor variation.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har

Byggteknisk utbildning och/eller likvärdig erfarenhet från anläggningsbranschen är ett krav. Idag jobbar du kanske i en likvärdig tjänst eller så är du Platschef, Arbetsledare eller Anbudsingenjör. För att klara ditt uppdrag krävs även erfarenhet av produktion då du lättare kan kommunicera med kunder, ledning och våra medarbetare i produktionen. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam samt brinner för att arbeta nära produktionen. Du är en person som är engagerad i ditt jobb och som gärna tar på dig ansvar samt förstår vikten av ett bra samarbete.

Kom och utvecklas!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Körkort krävs.

Vill du veta mer om rollen som Entreprenadingenjör kontakta Produktionschef Mattias Svensson 070-579 32 21.

Registrera din ansökan och CV nedan. Vi kommer kontinuerligt bearbeta ansökningarna. Senaste ansökningsdagen är dock den 3 juni 2017.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör Anläggning