NCC

Entreprenadingenjör

Inom avdelning Civil Engineering, som arbetar med större anläggningsprojekt i Göteborg med omnejd, behöver vi förstärka vårt kompetenta team av entreprenadingenjörer. Göteborgsregionen står inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt och vi har många intressanta projekt pågående i vår geografi. Vi söker därför ytterligare kollegor som vill ansluta till vårt team.

Här är dina nya utmaningar
Som entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och stöttar platscheferna, projektchefen och produktionen. Det handlar till stor del om planering, inköp och ekonomi. Ansvaret i rollen innefattar bland annat upprättande av planeringsunderlag, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler och ÄTA-hantering. Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och trivas med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller fler projekt samtidigt.

Det här förväntar vi oss av dig
I rollen som entreprenadingenjör är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, eftersom du hanterar och levererar en mängd dokumentation gällande planering och uppföljning. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Vill du jobba med kvalificerade och varierade arbetsuppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen är detta tjänsten som ger dig en spännande roll med stor variation.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har 
För att lyckas i rollen bör du ha en byggteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet från en närliggande roll som gör att du lätt kan kommunicera med våra kunder, ledning och våra medarbetare i produktionen. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam och brinner för att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att jobba ute i ett projekt. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete.

Ytterligare information 
Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering i Göteborg. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx! 
Vill du veta mer om tjänsten? Hör av dig till Hanna Jakobsson, HR Specialist, på telefon 070-088 78 53 alternativt Björn Locke, produktionschef, på telefon 070-536 89 76. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 2017-06-29.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör