NCC

Elevingenjör Vägservice Kungsbacka/ Viskadalen

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

NCCs verksamhet inom Vägservice expanderar. From hösten 2017 kommer vi även att ansvara för underhållet av vägnätet i driftområde Kungsbacka. Vi söker därför nya duktiga medarbetare till driftområdet.

Rollen hos oss
Som Elevingenjör kommer du gå vid sidan av Supervisor (arbetsledare), för att på sikt kunna vara redo att axla en arbetsledartjänst själv. Du kommer att i nära samarbete med Supervisor planera, leda och följa upp verksamheten. Du kommer att ingå i ett team. Rollen kräver att du har ett eget driv och förmåga att självständigt ta dig an arbetsuppgifterna.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är nyexaminerad med en byggteknisk inriktning på din utbildning. Alternativt att du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt en god datorvana. Goda administrativa kunskaper samt B-körkort är ett krav. Ledarerfarenheter är meriterande.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som tycker om att leda. Du har en förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer samt ett arbetsteam med motiverade och engagerade medarbetare som hjälper till att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning.
Placeringsort är inom driftområde Kungsbacka / Viskadalen, Kontor i Veddige.
I tjänsten ingår en del resor inom området. Beredskapsarbete ingår i tjänsten.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Projektchef, Claes-Göran Liljeäng 070-279 79 81

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 juli . Arbetsort : Kungsbacka . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Elevingenjör Vägservice Kungsbacka/ Viskadalen