NCC

Drift o Underhållsarbetare Norrköping

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

NCCs vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi jobbar med att ständigt utveckla vår verksamhet och strävar efter att skapa den bästa tänkbara arbetsmiljön för våra anställda.

NCCs verksamhet inom Vägservice expanderar med Driftområde Norrköping. Vi söker därför nya duktiga medarbetare till driftområdet som omfattar Östergötlands län.

Rollen hos oss 
Som drift-och underhållsarbetare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom drift och underhåll av vägar m.m. I arbetet ingår också jour- och beredskap vinter och sommar tid.

Dina erfarenheter 
Vi söker dig som har B- och C körkort. Meriterande med E körkort och YKB. Erfarenhet av vinterväghållning, drift och underhåll samt mark-och anläggningsarbeten är meriterande.

Dina egenskaper 
Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information 
Anställningen är en tillsvidareanställning, provanställning första 6 månaderna. Placeringsort är inom driftområde Norrköping.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Platschef Magnus Jansson tel 0706382606  Projektchef Carl-Johan Bjurström tel 0702194097

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-07-30.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juli . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Drift o Underhållsarbetare Norrköping