NCC

Blivande Projektchef

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Avdelning Hus Stockholm som ingår i NCC Building, har idag närmare 400 anställda och är mitt inne i en spännande tillväxtfas. De senaste åren har vi genomfört flera kända projekt som tagit en naturlig plats i stadsbilden såsom Aula Medica, Mästerhuset, nya Musikhögskolan och de två kontorsprojekten Torsplan i Hagastaden. Detta har resulterat i ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Storstockholm. Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Avdelningen omsätter cirka 2 Mdr kronor.

Vi söker nu dig som är platschef idag men på sikt vill utvecklas vidare i en projektchefsroll. Du kommer inledningsvis ta rollen som platschef för något av våra projekt men med utvecklingsplanen att efter ett eller flera projekt gå in i rollen som projektchef på avdelningen.

Dina nya utmaningar

Som platschef har du en av de viktigaste rollerna inom vårt företag. Rollen som platschef, är ett omväxlande jobb med stort eget ansvar i ekonomi, tidsplanering, personalansvar och arbetsmiljö, där du har ett övergripande helhetsperspektiv. Du är både projekt- och teamledare och ansvarar för hela projektets genomförande - från uppstart till överlämnande till kund. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål och har kontroll över tid, kvalitet och ekonomi.

Projekten du kommer att jobba med kommer att variera i storlek och kundgrupper beroende på din erfarenhet och kunskap. Stort fokus kommer att ligga på arbetsmiljö, struktur och kvalitet i alla våra projekt. I rollen ingår personalansvar för en grupp yrkesarbetare. För att du ska utvecklas på ett bra sätt i rollen har du ett tätt samarbete med din närmsta chef projektchefen, samt att det finns ett nätverk för platschefer inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor i samma roll.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna du har minst 5 års erfarenhet som platschef inom husbyggnad. Har du tidigare erfarenhet från stora projekt – (större omsättning än 200 miljoner) är det meriterande.

  • Du har en god förmåga att leda och fördela arbete
  • Du är bra på att planera och organisera ditt arbete
  • Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra
  • Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål
  • Du har ett positivt synsätt
  • Du ser möjligheter i det du gör, är inte rädd för nya arbetssätt och trivs med att lösa komplexa problem tillsammans med ditt team. 

Vi bygger framgång genom våra anställda

För att hitta framtidens hållbara lösningar söker vi dig med ett nyfiket sinne som tillsammans med andra, vill lösa problem. I gengäld kan du räkna med engagerade kollegor och chefer som uppmuntrar din personliga utveckling. På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Ytterligare information

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Holmberg, HR-specialist Rekrytering, marie.holmberg@ncc.se Under vecka 28-32 har vi sommarsemestrar och svårare att besvara dina frågor kring tjänsten, vi återkommer till dig så snart som möjligt därefter.

Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2017-08-20.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 5 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Blivande Projektchef