NCC

Avdelningsassistent

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige AB utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt och avdelning Civil East utför arbeten inom infrastruktur, bergtunnel, bergförstärkning och industribyggnad huvudsakligen i Stockholm/Mälardalen. Då Stockholmsregionen står inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt så som Förbifarten och kommunala projekt ser vi väldigt positivt på framtiden i vår geografi. Vi söker därför en Avdelningsassistent som är engagerad och driven i att bistå vår verksamhet och stötta vårt kompetenta team.

Rollen hos oss 
I arbetet ingår växlande uppgifter och du måste därför trivas med att arbeta i en varierande vardag med många olika uppdrag och aktiviteter, korta som långa. Du assisterar i huvudsak våra chefer, vår controller och HR, med uppgifter som underlättar deras vardag och säkerställer att dessa görs enligt våra processer och rutiner - men även övriga medarbetare i olika frågor. I arbetet ingår även dokumentation, protokollskrivning, anbuds- och projektadministration med referensblad och Cv:n, att anordna och koordinera mötesbokningar och konferenser, sammanställa och distribuera informationsutskick, bistå med tidsregistrering och viss registervård, vara kontaktperson och samordnare för vår kontorsmiljö, vårt arkiv och övriga interna servicefunktioner samt bistå med allmänna kontorsuppgifter.

Du kommer att vara en central nyckelperson på avdelningen och rapporterar direkt till avdelningschefen.

Dina erfarenheter och egenskaper 
För att lyckas med detta tror vi i första hand att du har stor social förmåga och är en ”people person”. Utöver detta är du en mycket självgående, drivande och uthållig individ som genomför uppgifter, från början till slut, oavsett utmaning. Du har en akademisk utbildning, troligen med ekonomisk inriktning, samt minst 5 års erfarenhet från en administrativ roll med hög servicenivå. Du har förmåga att prioritera och planera och kan med ordning och reda, noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer levererera i tid. Arbetet kräver ansvar, flexibilitet och initiativförmåga och eftersom rollen innebär mycket interaktion med kollegor måste du också vara duktig på att skapa ett gott samarbetsklimat.

Du kan Office Paketet utan och innan och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Rollen kan innefatta viktig och sekretessbelagd information varpå du måste aa hög integritet och gott omdöme.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placeringsort i Solna. B-körkort är meriterande då vissa resor i Storstockholm kommer ske i tjänsten.

Frågor? 
Maila dem till 
caroline.bjorklund@ncc.se. Registrera din ansökan med din CV och ditt personliga brev nedan. 
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 9 juli 2017. 

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss samtal från försäljare och samarbetspartners.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juni


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Avdelningsassistent