NCC

Arbetsledare NCC Infraservices Gällivare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Inom NCC Infraservices i Gällivare pågår just nu ett antal spännande mark- och anläggningsprojekt. Vi ser mycket positivt på framtiden inom avdelningen och söker av den anledningen förstärkning med en arbetsledare som vill vara med i vår fortsatta utveckling framåt.

 

Här är dina nya utmaningar

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som arbetat som arbetsledare och har en vilja att utvecklas. För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att arbeta i Gällivare med omnejd. B-körkort är ett krav.

 

Kom och väx!

Hör av dig till Hans Levander, Produktionschef NCC Infraservices, 070-370 69 24 eller Lars Eriksson, Projektchef NCC Infraservices, 070-325 62 83. Registrera din ansökan och cv nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-06-30.

 

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare NCC Infraservices Gällivare