NCC

Arbetsledare Arvidsjaur

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Inom NCC Infraservices i Arvidsjaur pågår just nu ett antal mark- och anläggningsprojekt samt uppdrag inom drift och underhåll. Nya spännande projekt är även på gång varför vi söker förstärkning med en arbetsledare som vill vara med i vår fortsatta utveckling framåt.

Här är dina nya utmaningar

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagning av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande förhållningssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får dig själv och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har erfarenhet från arbetsledande roller och har en vilja att utvecklas. För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att arbeta i Arvidsjaur med omnejd. B-körkort är ett krav.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö

För frågor angående tjänsten, hör av dig till vår produktionschef Hans Levander 070-370 69 24, NCC Infraservices. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-05-28.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Arvidsjaur