NCC

Anbudsingenjör Hus

På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till framtida väst. Vi håller just nu på med flera spännande projekt så som Mölndals, Galleria Drottning Silvias Barnsjukhus och flera större bostadsprojekt. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning till detta söker vi nu anbudsingenjörer till Avdelning Hus Väst. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation.

Här är dina nya utmaningar 
Som anbudsingenjör kommer du att få förmånen att följa projektet från anbudsförfrågan till projektets färdigställande där du också fungerar som anbudsledare. Huvuddelen av våra projekt sker med samarbetsformen partnering som grund vilket gör att anbudsingenjören deltar aktivt även under projektets genomförande något som skiljer sig mot den traditionella kalkylrollen. Du driver kalkylarbetet självständigt där du ansvarar för offertförfrågningar, upprättande av tidiga tidplaner, förberedande inköpsarbete samt APD-planer. Som anbudsingenjör har du en viktig roll i att sätta grunden för projektets genomförande. Beroende på projektens omfattning ansvarar du för ett eller fler uppdrag samtidigt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi söker dig med högskoleutbildning inom byggteknik alternativt att du förvärvat dig motsvarande erfarenheter genom praktisk arbetslivserfarenhet. Du har minst 5 års erfarenhet ifrån produktion inom bygg och har med fördel även erfarenhet av anbudsarbete. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god kännedom om kostadsnivåer och produktionsmetoder samt har med fördel erfarenhet av arbete i kalkylprogram. Du är van vid att driva ditt arbete självständigt och har en god förmåga att överblicka helheten samtidigt som du också har ett sinne för detaljer.  Vi värdesätter också att du är strukturerad, noggrann, stresstålig och kreativ.

Kom och väx! 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Ulf Lindgren gruppchef på telefon 070-348 93 19 alternativt till Hanna Jakobsson HR Specialist Rekrytering på telefon 070-088 78 53. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-07-07.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör Hus