NCC

Anbudsingenjör betong Infra Services i Solna

Kom och hjälp oss att få Stockholm att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Stockholm. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker nu en anbudsingenjör betong till Infra Services i Stockholm.

Dina nya utmaningar

Som anbudsingenjör i vår organisation får du förmånen att följa projektet från första anbudsförfrågan fram till byggstart och vid behov en bit in i projekten. Du får en viktig roll i arbetet med att utveckla våra anläggningsprojekt med hög kvalitet och god lönsamhet. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att arbeta med tekniska lösningar, mängdberäkning, pris- och tidsättning, offertförfrågningar och upphandlingar.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig med relevant utbildning och god erfarenhet av byggbranschen, exempelvis genom tidigare arbete som anbudsingenjör och/eller produktionserfarenhet. Erfarenhet av att kalkylera mark- och betongarbeten till grundläggning av byggnader. Vidare kalkylering av ”mindre” byggnadsverk såsom platsgjutna stödmurar, pumpstationer, kulvertar. Meriterande är även betongreparationer av broar, murar garage och liknande.

Då många av projekten i många fall kan bestå av en platsgjuten grundkonstruktion med en prefabricerad överbyggnad är det önskvärt med erfarenhet av att ”utvärdera och hantera” leverantörer av prefabricerade konstruktioner såsom P-däck mm. Värdefullt även med kunskaper om installationer i byggnadsverk – pumpanläggningar, el o.s.v. Vi ser också att du har goda kunskaper om produktion och arbetsmetoder. Meriterande för alla tjänsterna är om du har erfarenhet från arbete i anbudsskedet i olika former av anläggningsprojekt. Vi värdesätter även erfarenhet av arbete i digitala miljöer inom VDC/BIM.

Du är driven i ditt arbete och har sinne för goda affärer och vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt. Du är noggrann, strukturerad och duktig på att leverera resultat i rätt tid. Med kreativitet och en analytisk förmåga hittar du de bästa lösningar.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på NCCs huvudkontor i Solna.Körkort erfordras.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö

För frågor angående tjänsten, hör av dig till vår kalkylchef Rolf Poulsen 08-585 52 395 eller Susanne Limnell HR-Partner 08-585 513 14 på NCC Infra Services. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-05-31.

Välkommen med din ansökan!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Solna, Stockholm . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör betong Infra Services i Solna