NCC

Anbudsingenjör

Nu söker vi en duktig anbudsingenjör till Örebro! Vi ser mycket positivt på framtiden inom husverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Örebro. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu en anbudsingenjör till vår specialistavdelning.   

Här är dina nya utmaningar
Som anbudsingenjör har du en viktig roll då du arbetar för att våra projekt får rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är med ifrån tidigt skede och arbetar tätt tillsammans med produktionschefer, projektchefer samt installationsledarna. Efter erhållet projekt är du även med i uppstarten av det nya projektet för att föra över dina kunskaper till produktion. En framgångsrik anbudsingenjör har förmågan att föreslå systemval och tekniska lösningar samt ser möjligheter i att finna alternativa förslag till kostsamma eller riskfyllda lösningar. Som anbudsingenjör gör du allt ifrån mängdavtagning till överslagsberäkningar och omfattande detaljkalkyler samt har god kännedom om kostadsnivåer. Du använder dig av såväl traditionella kalkylmetoder så som olika IT-verktyg och system. Beroende på projektets storlek ansvarar du för ett eller fler uppdrag samtidigt. Digitala arbetssätt, VDC och BIM är en del av vardagen.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig med en byggteknisk utbildning samt flerårig arbetslivserfarenhet ifrån byggbranschen gärna genom tidigare arbeten som anbudsingenjör alternativ att du arbeta i produktion. Du har goda kunskaper om entreprenadjuridik, byggproduktion och arbetsmetoder. Vi tror också att du har god kännedom om kostnadsnivåer för att kunna göra alltifrån enkla överslag till detaljerade kalkyler. Som person är du driven, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Anbudsarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro.

Kom och väx! 
Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Berggren, specialistchef, på telefon 070-386 35 86. Skicka in din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 31 augusti 2017.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör