NCC

Anbudingenjör Mark Infra Services i Solna

Avdelning Infraservices i Stockholm arbetar med olika projekt inom mark runt om i regionen. Inom det närmaste decenniet står Stockholm inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt som förbifarten, fortsatt utbyggnad av spårtrafiken samt omfattande kontor- och bostadsprojekt. På NCC ser vi mycket positivt på framtiden inom vår avdelning och söker nu förstärkning med en anbudsingenjör som vill vara med i vår fortsatta utveckling framåt.

Här är dina nya utmaningar

Som anbudsingenjör medverkar du till att rätt bedömning av kostnadsnivå uppnås i våra markprojekt. Du arbetar dels i traditionella anbudsskeden, dels i partneringsamarbeten där du agerar rådgivande till NCCs kunder i frågor rörande kostnadsnivåer och metodval. Du gör mängdavtagning från mer eller mindre färdiga ritningar eller 3D- och 4D-Cad modeller. Prissättning baseras på egen erfarenhet, avtalspriser eller offerter. Här får du analysera, identifiera samt hitta kreativa lösningar på våra kunders byggplaner. Därför gör du som anbudsingenjör mycket mer än bara räknar.

Dina erfarenheter och egenskaper

Du har ett antal års erfarenhet av att kalkylera kostadsnivåer i markanläggningsprojekt. Du arbetar idag som platschef, arbetsledare, projekteringsledare eller mättekniker och förstår byggprocessen. Du som person är en problemlösare, som förstår konsekvenser av olika lösningsförslag och har förmågan att hitta de mest effektiva lösningarna. För att lyckas tror vi att dina personliga förmågor och drivkrafter baseras på viljan att bygga, konstruera och utforma. I anbudsskedet jobbar du alltid mot ett på förhand bestämt slutdatum, vilket ställer krav på att du är självgående, ansvarstagande har förmågan att planera ditt arbete och leverara i tid. Vi erbjuder Dig ett omväxlande arbete där du jobbar både i team och självständigt med kompetenta medarbetare, intressanta projekt och goda utvecklingsmöjligheter.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på NCCs huvudkontor i Solna.Körkort erfordras.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö

För frågor angående tjänsten, hör av dig till vår kalkylchef Rolf Poulsen 08-585 52 395 eller Susanne Limnell HR-Partner 08-585 513 14 på NCC Infra Services. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-05-31

Välkommen med din ansökan!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudingenjör Mark Infra Services i Solna