Nacka kommun

Vårdbiträde/undersköterska till Nacka Seniorcenter

Vill du ha ett meningsfullt och utvecklande arbete inom äldreomsorgen? Sök då tjänsten som vikarie till Nacka Seniorcenter redan idag!

Arbetet är inriktat på att de äldre får leva ett värdigt liv och känna sig trygga. Den enskilde boendes behov är alltid utgångspunkten för insatserna. 

Arbetet innefattar att ge medicin, omplåstring, benlindning, lättare sårvård, tillsyn samt besvara larm. Du ska arbeta för att den enskildes behov och önskemål om stöd, omsorg och omvårdnad tillgodoses. 

Nacka Seniorcenter är en mötesplats för seniorer och är det kommunala alternativet för äldreomsorg. Vi erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av dagverksamhet och särskilt boende. Utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt skapar vi en trygg och säker miljö där delaktighet och de enskildas behov av vård och omsorg av god kvalitet är styrande i alla insatser. Läs mer på vår hemsida 
http://www.nacka.se/valfard-samhallsservice/nacka-seniorcenter/ 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller studerar inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera utifrån relevant lagstiftning. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, servicekänsla och att kunna samarbeta väl i grupp. Du är stresstålig och har ett professionellt bemötande gentemot de boende, medarbetare och anhöriga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Utdrag ur Belastningsregistret 
I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret (blankett 442.5) i samband med anställning inom vård och omsorg. www.polisen.se 

Anställningsvillkor 
Heltid eller deltid enligt överenskommelse. 
Månadslön.
Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg. 
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan 
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2017-05-31. Vi kommer fortlöpande kalla de kandidater vi vill gå vidare med till intervju. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. 

För information om tjänsten 
Maja Erikson, rekryteringsspecialist, 08-718 88 30 alt 08-718 84 02.

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 12 juni . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 16 maj

Kategorier : Undersköterska Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Vårdbiträde/undersköterska till Nacka Seniorcenter