Nacka kommun

Sommarjobba som vikarie nattetid på Nacka Seniorcenter

Vi söker dig som vill arbeta nattetid på Nacka Seniorcenter sommaren 2017. Är du serviceinriktad, stresstålig och duktig på att samarbeta? Sök i så fall tjänsten och få chansen att skapa en trygg tillvaro för vår äldre. 

Arbetet är inriktat på att de äldre får leva ett värdigt liv och känna sig trygga. Den enskilde boendes behov är alltid utgångspunkten för insatserna. I rollen ingår det att ge medicin, omplåstring, benlindning, lättare sårvård, tillsyn samt besvara larm. Du ska arbeta för att den enskildes behov och önskemål om stöd, omsorg och omvårdnad tillgodoses. 

Nacka Seniorcenter är en mötesplats för seniorer och är det kommunala alternativet för äldreomsorg. Vi erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av dagverksamhet och särskilt boende. Utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt skapar vi en trygg och säker miljö där delaktighet och de enskildas behov av vård och omsorg av god kvalitet är styrande i alla insatser. Läs mer på vår hemsida 
http://www.nacka.se/valfard-samhallsservice/nacka-seniorcenter/ 

Kvalifikationer
 
Vi ser helst att du är utbildad undersköterska eller studerar inom vård och omsorg. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete nattetid inom äldreomsorg eller att du under dina studier gjort praktik i en liknande verksamhet. Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Du bör vara kommunikativ och kunna samarbeta väl i grupp. Arbetet förutsätter god fysisk förmåga, likaså goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har dokumentations- och datorvana.

Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.

På grund av kontinuiteten för kunden behöver du kunna arbeta längre sammanhängande perioder om minst 6 veckor under perioden juni-september. 

Utdrag ur Belastningsregistret 
I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning inom vård-och omsorgsverksamheter. Använd blankett 442.5, 
www.polisen.se. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan, begära utdraget då handläggningstiderna kan vara långa. 

Anställningsvillkor 
Tidsbegränsad anställning. Månadslön. 
Nattetid. 

Din ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-05-30. Urvalsprocessen kommer att påbörjas under maj. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

För information om tjänsten
Maja Erikson, rekryteringsspecialist, 08 718 84 02 eller 08 718 88 30. 

Facklig information
Samverkan och fackliga frågor

Nacka kommun
Nacka är en attraktiv plats att leva, vistas och verka på. Här pågår en rad spännande stadsbyggnadsprojekt och vi planerar för tunnelbana, 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med speciella behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, bibliotek, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fem produktionsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 560 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Undersköterska


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Sommarjobba som vikarie nattetid på Nacka Seniorcenter