Nacka kommun

Sickla skola söker dig som är en driven och skicklig fritidspedagog/lärare mot fritidshem

Du har möjligheten att arbeta som en av våra fritidspedagoger/fritidslärare på Sickla skola!

SICKLA SKOLA - VI VILL, KAN OCH VÅGAR!

Sickla skola består av grundskola åk F-6 och särskola åk 1-6. Skolan ligger både nära naturen och och Dieselverkstadens kulturutbud. Kommunikationerna till resten av Nacka och innerstaden och är utmärkta: resan till Slussen tar 5-7 minuter. Se www.sickla.nacka.se

Vi arbetar i team runt varje årskurs där eleven lärande står i centrum hela skoldagen.  Våra elever får utveckla sitt lärande och sina förmågor för att växa till självständiga individer som vågar ta för sig och tro på sig själva. Det är viktigt för oss att varje elev får den utmaning och den studiero som krävs för att utvecklas så långt som möjligt. Att hitta nya vägar till lärande är viktigt och vi arbetar ständigt med att utmana och utveckla vår verksamhet. Våra elever är vana användare av digitala lärverktyg. 

KVALIFIKATIONER Vi erbjuder dig ett roligt och inspirerande arbete i en välfungerande och trivsam skola.  Du får möjlighet att driva pedagogisk utveckling i din verksamhet och självklart använder du och dina elever digitala lärverktyg. Du samarbetar med dina kollegor i ditt team. Det kollegiala lärandet är prioriterat. Därför träffas arbetslagen i pedagogiska utvecklingsmöten varje vecka med fokus på att alla elever ska utvecklas maximalt genom kreativa lärprocesser. 

Du är väl förtrogen med fritidshemmets styrdokument och du har god kunskap av dokumentation av planering och utvärdering. Du har stor pedagogisk fallenhet, har lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är strukturerad, drivande och utåtriktad. Du är självklart positiv och möter elever, föräldrar och medarbetare med kompetens och värme. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan ske under sökprocesens gång. Vi undanber oss all form av kontakt med rekryteringsföretag. 

ANSTÄLLNINGEN Anställningsform: tillsvidare. Omfattning: 100%.  

START 2016-08-07

KONTAKTPERSON  Fatima Messili, bitrrädande rektor, 08-7188859          

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 juni . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Fritidspedagoger


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Sickla skola söker dig som är en driven och skicklig fritidspedagog/lärare mot fritidshem