Nacka kommun

Rörläggare till Nacka vatten och avfall AB

Nacka vatten och avfall strävar efter att skapa Sveriges främsta vatten- och avfallstjänster för hållbar och kraftfull samhällsutveckling. Vi är ett helägt bolag av Nacka kommun, en av Sveriges mest innovativa kommuner som står inför en stark tillväxt de närmaste åren
Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med en inspirerande arbetsmiljö där alla är delaktiga och har ett gemensamt ansvar för att utveckla Nacka vatten och avfall AB i enlighet med affärsidé, mål och strategier samt våra värderingar att vara professionella, nytänkande och hållbara.  

Arbetsuppgifter
Arbetet utförs inom hela Nacka kommun och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta anläggning/rörläggning inom vatten och avlopp. Arbetet handlar mestadels om rörläggning, relining, svetsning av pem-slang mm. Du kommer ingå i ett arbetslagtillsammans med upphandlade maskin-och lastbilsentreprenörer där du är Nacka vatten och avfalls representant och den som leder gruppen. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenheter som rörläggare/anläggare och goda kunskaper inom yrkesområdet. Meriterande är erfarenhet från bergsprängning.

Körkort B erfordras och körkort C är en merit.

Arbetet sker nästan alltid ute i trafikrummet och inte sällan under tidspress varför det är viktigt att du kan behålla lugnet och vara fokuserad även när det är mycket på gång. Arbetet är väldigt fritt och omväxlande och vi tror på frihet under ansvar där du som individ får fatta många egna beslut. Att du är kommunikativ och att du innehar en stor dos social kompetens är en klar fördel då jobbet ofta innebär täta kund- och invånarkontakter.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.
Kollektivavtal finns och vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag är den 29 maj.

Kontaktpersoner:
Dick Grenalt, gruppchef tfn 08-718 91 92

Ylva Thyrén, HR-specialist tfn 08-718 75 23

Nacka vatten och avfall AB består av enheterna Avfall, Vatten och Drift samt staben som utgör verksamhetsstöd. Vi är idag 75 anställda men kommer successivt att utöka antalet anställda. Anställningen hör till Driftenheten där det idag finns 30 medarbetare. Arbetsplatsen ligger i Skuru i Nacka. Möjlighet till en friskvårdstimme per vecka och bidrag till friskvård finns samt subvention av SL-kort.

Inför rekryteringsarbetet har Nacka vatten och avfall AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare.

 Ansök nu

 

Bildresultat för nacka vatten avfall

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Rörläggare till Nacka vatten och avfall AB