Nacka kommun

Nacka seniorcenter söker sjuksköterska

Nu söker Nacka seniorcenter en engagerad sjuksköterska som precis som vi motiveras av att ge våra äldre absolut bästa service och livsglädje!

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett varierat och samhällsviktigt arbete i en miljö som präglas av engagemang, utveckling och kundfokus. Verksamheten är belägen i vackra Saltsjöbaden en kortare promenad ifrån Neglinge station. 
Nacka kommun och Nacka seniorcenter är en arbetsgivare som tar hand om sin personal och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter! Utöver detta erbjuder vi arbete dagtid med konkurrenskraftig lön och andra förmåner så som friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterväxling.

Arbetsbeskrivning 
Som sjuksköterska inom Nacka seniorcenter med placering på NSC Sjötäppan kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreboende vilket inkluderar bland annat dokumentation, delegeringar samt planering, bedömning och uppföljning av hälso- och sjukvårdsinsatser. Utöver detta kommer du handleda omvårdnadspersonal och vara en av våra nyckelpersoner när det gäller verksamhetens kvalitetssäkring. Just nu arbetar vi även med ett spännande utvecklingsarbete av den palliativa vården inom verksamheten. Eftersom du anställd inom Nacka seniorcenter förväntas du bidra till utvecklingen av hela verksamhetsområdet och verka för bra teamarbete mellan våra fem seniorcenter som alla är en del av NSC.

Utöver ovan kommer du ingå i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med HSL-personal, enhetschef, bemannare och förbättringsledare.

Din bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning som distriktssköterska eller inom geriatrik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på äldreboende.

Som person är du ödmjuk och engagerad med ett professionellt förhållningssätt där du har kundens behov i fokus. I och med att vi ständigt utvecklar vår verksamhet och våra arbetssätt är det viktigt att du har förmåga att självständigt och tillsammans med andra driva utvecklingen framåt.

Utöver ovan har du goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning
Dagtid må-fre 40 timmar/vecka
Tillträde enligt överenskommelse

Utdrag ur belastningsregistret
I enlighet med Nacka socialnämnds beslut krävs ett 
utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning inom vård och omsorg.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2017-06-11
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

För information om tjänsten och rekryteringsprocessen
Gilda Johansson, enhetschef, Tel: 070-431 82 88
Izabell Söderström, HSL-samordnare, Tel: 070-431 90 50
Birgitta Billinger Lundberg, utvecklingsledare, Tel:070-431 84 61  

Fackliga företrädare
Samverkan och fackliga frågor

Nacka kommun
I Nacka bor närmare 100 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med speciella behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, bibliotek, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fem produktionsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter över 600 miljoner kronor.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 19 maj

Kategorier : Sjuksköterska


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Nacka seniorcenter söker sjuksköterska