Nacka kommun

Nacka kommun söker sommarvikarier till våra gruppbostäder inom LSS!

Söker du ett meningsfullt och givande sommarjobb? Har du utbildning eller studerar inom vård och omsorg och vill arbeta i ett engagerat team med brukaren i fokus? Nu söker vi för omsorgens (LSS) räkning stödassistenter och habiliteringsassistenter för sommarvikariat till våra gruppbostäder i Nacka kommun!

För rätt person finns mycket goda möjligheter att jobba som timvikarie både före och efter sommaren.

Arbetsuppgifter:
På gruppboenden bor vuxna personer med funktionsnedsättning i egen lägenhet och har möjlighet till social samvaro i de gemensamma utrymmena. Vi skapar förutsättningar för trygghet, personlig utveckling och goda levnadsvillkor genom att erbjuda stöd och service till de boende så att individen får högsta möjliga livskvalitet. Stödet och servicen anpassas efter den enskildes behov och ska göra det möjligt för den enskilde att själv bestämma över sin vardag samt mötas med respekt för egna behov och önskemål. 

Arbetet med personer inom LSS personkrets erbjuder varierade arbetsuppgifter utifrån varje persons unika behov. Att arbeta i personens hem ställer krav på dig som habiliteringsassistent/stödassistent att vara lyhörd och respektera de boendes integritet. I arbetet ingår även daglig dokumentation.

Arbetsplatsen:
Våra fem gruppbostäder finns belägna i Finntorp, Fisksätra, Saltsjö-Boo samt centralt i Nacka. Gruppbostäderna är bemannade dygnet runt vilket innebär arbetstider dag, kväll, helg och natt/sovande jour.

Läs gärna mer om våra gruppbostäder:
http://www.nacka.se/valfard-samhallsservice/omsorg-och-assistans/boende/

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, lyhörd, ansvarsfull och mån om att ge god service. Andra viktiga egenskaper är att du är lugn, flexibel och kan skapa trygghet runt brukarna. Du skall kunna arbeta självständigt men framför allt vara en god lagspelare. Ditt arbete skall utgå från brukarens behov i fokus. Arbetet förutsätter god fysisk förmåga, likaså goda språkkunskaper i svenska, både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har utbildning eller studerar inom vård och omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med målgruppen eller inom vård och omsorg alternativt barn och fritid är meriterande. Det är även meriterande om du har dator- och dokumentationsvana.


Du måste vara minst 18 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor:
Tidsbegränsad anställning. 
Tim- eller månadslön. 
Dag/kväll/helg och natt/sovande jour.

Tillträde enligt överenskommelse. På grund av kontinuiteten för kunden behöver du kunna arbeta en längre sammanhängande period, gärna om minst 6 veckor under perioden juni-september. 

Du kommer att ha din anställning på 
Arbets- och karriärverksamheten (AKV) som är en del av Välfärd samhällsservice och har som primär arbetsuppgift att samordna och kvalitetssäkra bemanningen av omsorgspersonal vid korttidsfrånvaro och månadsvikariat i Nacka kommun.

Din ansökan:
Urvalsprocessen kommer att påbörjas i februari. Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev senast 2017-05-31. 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Utdrag ur Belastningsregistret:
I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning inom våra vård-och omsorgsverksamheter. Använd 
blankett 442.5. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan begära utdraget då handläggningstiderna kan vara långa.

För information om tjänsten och rekryteringsprocessen:
Jenny Tornmalm, rekryteringsspecialist, tel. 08-718 96 58, 08-718 88 30

Fackliga företrädare:
Samverkan och fackliga frågor: 
http://www.nacka.se/medarbetare/din-anstallning/arbetsmiljo-och-rehabilitering2/samverkan-och-fackliga-fragor/

Nacka kommun:
Nacka är en attraktiv plats att leva, vistas och verka på. Här pågår en rad spännande stadsbyggnadsprojekt och vi planerar för tunnelbana, 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med speciella behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, bibliotek, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fem produktionsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 560 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 3 mars

Kategorier : Hälsa & sjukvård Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Nacka kommun söker sommarvikarier till våra gruppbostäder inom LSS!